Zesílili jsme ochranu účtů: citlivá data z profilu již nejsou odesílána do prohlížeče a pozvánky do týmu, které vypršely nebo byly zrušeny, již nelze použít.
Pokud váš plán vypršel, nyní uvidíte jasnou zprávu v nástěnce spolu s tlačítkem pro obnovu. Nic se automaticky nezastavuje.
Opravil jsme stránku Naplánované zprávy, čísla ve Statistikách (nyní stejná jako v Spotřebě), čas v obsahu kalendáře a skryté chyby v Kontaktech a Předplatném.
Vaši agenti nyní odpovídají i v případě, že náš hlavní zpracovatelský servis má výpadek: odpovědi automaticky procházejí záložní trasou.