Přejít na obsah
Zpět na novinky
Vylepšení

Více firem, přehlednější nastavení

V Marketingu můžete přidat více firem a výběr se zachová, když se vrátíte do stejného pracovního prostoru. Každá firma má jasné kroky pro popis, stránky na sociálních sítích, produkty, materiály a první kampaň. Pro oddělený přístup klientů používejte samostatné pracovní prostory.

Připojení katalogu zobrazuje obchod, měnu a stav synchronizace. Prošlé připojení lze obnovit a neaktualizovaná data nejsou prezentována jako ověřený stav zásob. Marketing zůstává v řízeném pilotním režimu: publikování se aktivuje jednotlivě a reklamy i výdaje na reklamu vyžadují samostatné nastavení a schválení.