Przejdź do treści
Powrót do nowości
Bezpieczeństwo/GDPR

Bezpieczniejszy konto i naprawiona tablica

Wzmocniliśmy ochronę kont: wrażliwe dane z profilu nie są już przesyłane do przeglądarki, a wygasłe lub anulowane zaproszenia do zespołu nie mogą być już używane.

Jeśli twój plan wygasł, teraz widzisz jasny komunikat na tablicy z przyciskiem do odnowienia. Nic nie zatrzymuje się automatycznie.

Naprawiliśmy stronę Wiadomości zaplanowane, liczby w Statystykach (teraz takie same jak w Zużyciu), godzinę w kalendarzu treści oraz ukryte błędy w kontaktach i subskrypcjach.

Twoi agenci odpowiadają teraz również wtedy, gdy nasza główna usługa przetwarzania ma przerwę: odpowiedzi automatycznie przechodzą przez zapasową trasę.